El dia de la riera!

El dia de la riera!

Inscripcions i bases de participació

La participació implica l’acceptació d’aquestes bases.

Pots participar a la caminada o a la gimcana fotogràfica, tu tries.
L’objectiu serà el mateix, fixar-nos en llocs vora la riera que t’agraden, que no t’agraden, o a on proposaries accions de millora, per a després introduir-los al web de cartografia per a la participació ciutadana.

Sorteig

Entre tots els participants a El dia de la riera! i que després participin al web Opina, dins viulariera.org/participa-hi/, es sortejaran dues paneres de productes locals per gaudir petits i grans.

1r premi: panera valorada en 125€
2n premi: panera valorada en 75€

Opten al primer premi aquelles persones que assisteixin a El dia de la riera!, enviïn les fotografies a recercaixariera@uic.es i utilitzin el web introduint com més opinions millor sobre la riera i els seus entorns fins el 30 de novembre.

Opten al segon premi aquelles persones que assisteixin a El dia de la riera! i utilitzin el web introduint com més opinions millor sobre la riera i els seus entorns fins el 30 de novembre.

El sorteig es farà el 30 de novembre i els guanyadors es comunicaran a través del web. Les persones premiades hauran d’identificar-se amb el DNI per poder recollir el premi a l’Ajuntament del municipi on s’hagin registrat.

Caminada

Hi haurà una caminada guiada per cada municipi d’uns 5km de distància accessible per a tots els públics.
Consulta el recorregut de les caminades

Gimcana fotogràfica

S’admetrà qualsevol tècnica fotogràfica i hi haurà 3 categories de participació:

  • Joves de 12 a 17 anys (sol/a o en equip amb autorització dels pares o tutors legals)
  • Adults (sol/a o en equip)
  • Famílies

Cada participant o equip disposarà d’una hora i mitja, de 9:30 a 11:00h, per fer fotografies a llocs a l’entorn de la riera; concretament llocs que els agradin i llocs que no els agradin.

Fins el 30 de novembre, es poden enviar les fotografies a l’adreça de correu electrònic recercaixariera@uic.es, indicant per a cada fotografia: com anomenes el lloc fotografiat; i el motiu pel qual t’agrada o no t’agrada.

Totes les fotografies admeses es penjaran a la Galeria del web www.viulariera.org
Es descartaran aquelles fotografies que puguin resultar de mal gust o ofensives.

Per a més informació escriviu-nos un correu a:
recercaixariera@uic.es

Nota

Protecció de dades. En compliment de la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades personals, i el Reial decret 1720/2007, de desenvolupament de la llei esmentada, s’informa que les dades de caràcter personal que faciliteu s’incorporaran en un fitxer automatitzat on la titularitat i responsabilitat correspon a la Universitat Internacional de Catalunya, Fundació Privada (d’ara endavant, UIC), per utilitzar-les amb finalitats científiques i de millora de la qualitat ambiental i de l’ús social de la riera de Caldes i el seu entorn.

Així mateix, en virtut del dret a la pròpia imatge que reconeix l’article 18.1 de la Constitució espanyola, regulat per la Llei 1/1982, de 5 de maig, de dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, la persona que subscriu, atorga el seu consentiment exprés als organitzadors perquè publiquin, editin, utilitzin, distribueixin, reprodueixin, i/o comuniquin en qualsevol de les seves eines de difusió i informació, amb independència del format i de forma il·limitada, les fotografies/imatges que ells mateixos enviïn, única i exclusivament per l’activitat en la que participen i només per questa finalitat.

Propietat intel·lectual. Les fotografies seleccionades aniran sempre acompanyades del nom de l’autor en un lloc visible i es penjaran a la galeria del web www.viulariera.org

Els interessats podran exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició sobre les seves dades a l’adreça electrònica datos@uic.es o a l’adreça postal: Universitat Internacional de Catalunya, carrer Immaculada, 22, 08017 Barcelona.

Comença a escriure i premeu Intro per buscar